3.000 werken     Gratis bezorging     Kunstuitleen prive en zakelijk

Kwaliteit, diversiteit en toegankelijkheid

Omdat wij vinden dat goede kunst voor iedereen bereikbaar moet zijn startten wij zo’n tien jaar geleden Kunstuitleen Maastricht. Klantvriendelijke en flexibele voorwaarden, full-service (gratis bezorging en ophanging van de werken) én natuurlijk hoogwaardige kunst staan in onze galerie en uitleen altijd centraal. Ben je op zoek naar een speciaal schilderij of een spectaculaire foto? Bij ons koop je een bijzonder kunstwerk tegen de meest laagdrempelige voorwaarden.

Loop vrijblijvend binnen voor een passend kunstadvies. Wij verheugen ons je te mogen begroeten!

Werken van Armando, Christo, CoBrA-kunstenaars Karel Appel en Corneille, Lataster Conbulius, Hans Keuls, Alexander Vogels, Enrico Ingenito en de Spaanse Ripollés en Lidia Masllorens vindt u allemaal terug in onze constant groeiende collectie.

Onze galerie en kunstuitleen in Maastricht

U vindt ons op drie locaties in Maastricht: Kunstuitleen Maastricht in Wyck en  in het Sphinxkwartier en Galerie Post + García in Céramique.
Kunstuitleen Maastricht staat voor hoogwaardige kunst en laagdrempelige condities. U vindt bij ons een uitgebreide collectie met schilderkunst, fotografie en sculpturen van o.a. Armando, Corneille, Conbulius, Christo, Armando, Ripollés, Hans Pieterse, James Kerwin, Alexander Vogels, Hans Keuls en Lidia Masllorens.

Kunstuitleen Maastricht is sinds 10 jaar gevestigd aan de Rechtstraat 50 in Wyck. Wegens het groeiende succes van deze aantrekkelijke formule openden wij afgelopen jaar een tweede vestiging aan de Boschstraat 87 in het nu al bruisende Sphinxkwartier. Ook daar bent u van harte welkom om een keuze te maken uit onze veelzijdige en verrassende collectie. Kom vrijblijvend binnen voor een deskundig kunstadvies.

Galerie Post + Garcia

In Galerie Post + García, aan de Avenue Céramique 17, presenteren wij werk van internationaal gevestigde namen als Armando, Lataster, Ripollés, Gao Brothers, Hans Keuls en Michael Lauterjung. Daarnaast tonen wij er werk van actuele kunstenaars als Sidi El Karchi, Sander Schoonbeek en Bas Coenegracht. De kunstkoopregeling van het Mondriaanfonds is hier van toepassing. Kijk op postgarcia.nl voor meer informatie!

Impressie video