3.000 werken     Gratis bezorging     Kunstuitleen prive en zakelijk
Hans Pieterse

Hans Pieterse

De Nederlandse fotograaf Hans Pieterse zet op geheel op eigen wijze de traditie van de schilderkunst van de Hollandse meesters uit de zeventiende eeuw voort.

Hij creëert monumentale hedendaagse stillevens waarin hij met humor speelt met de verhoudingen van de door hem gefotografeerde objecten. Het is werk met een knipoog – zoals een weelderige bos bloemen die moeiteloos balanceert in een naar verhouding veel te kleine vaas of de iconische Chanel No. 5 fles die bij Pieterse dienst doet als luxe vissenkom voor een kleine school ballonvissen.  Het zijn echter de meesterlijke compositie, technische perfectie en de diepe kleuren die  zijn foto’s tot moderne meesterwerken maken.

Pieterse realiseert zijn indrukwekkende foto’s in een gelimiteerde oplage van 10 exemplaren. Enkele van de bij ons tentoongestelde motieven zijn tevens de laatst verkrijgbare werken uit de oplage (zoals ‘Royal Flowers’ en ‘Chanel Balloonfish’).

Zijn nieuwste werk is vanaf nu (7 november 2020) te zien in de Showcase in onze Galerie en Kunstuitleen Maastricht aan de Rechtstraat 50. https://www.kunstuitleenmaastricht.nl/2020/11/07/hans-pieterse-showcase/

Onze voordelen

  • Gratis bezorging
  • Deskundig kunstadvies
  • Zowel prive als zakelijk
  • Kies uit ± 3.000 werken
043 321 3311
Stuur ons een bericht