3.000 werken     Gratis bezorging     Kunstuitleen prive en zakelijk

Kwaliteit, diversiteit en toegankelijkheid

Onze kunstuitleen is gebaseerd op de gedachte dat goede kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom vindt u bij ons niet alleen kwalitatief hoogstaande kunst in alle prijssegmenten, maar ook een grote diversiteit aan artistieke stijlen. Zo kan iedereen zich thuis voelen ins ons uitgebreide aanbod.

Werken van ArmandoBram BogartChristoJan CremerHerman Brood, CoBrA-kunstenaars Karel Appel en Corneille, ‘Amsterdamse Limburgers’ Ger LatasterJef Diederen en Pieter Defesche en de Spaanse Ripollés vindt u allemaal terug in onze constant groeiende collectie.

Onze galerie en kunstuitleen in Maastricht

U vindt Post + García op drie locaties in Maastricht: Kunstuitleen Maastricht in Wyck en (vanaf half maart 2019!) in het Sphinxkwartier en Galerie Post + García in Céramique.
In Kunstuitleen Maastricht staat voor hoogwaardige kunst en laagdrempelige condities. U vindt bij ons een uitgebreide collectie met schilderkunst, fotografie en sculpturen van o.a. Corneille, Christo, Armando, Ripollés, Alexander Vogels, Hans Keuls en Lidia Masllorens.

Kunstuitleen Maastricht is sinds 10 jaar gevestigd aan de Rechtstraat 50 in Wyck. Wegens het groeiende succes van deze aantrekkelijke formule openen wij nu ook een tweede vestiging aan de Boschstraat 87 in het nu al bruisende Sphinxkwartier. Ook daar bent u van harte welkom om een keuze te maken uit onze veelzijdige en verrassende collectie. Kom vrijblijvend binnen voor een deskundig kunstadvies.

Galerie Post + Garcia

In Galerie Post + García, aan de Avenue Céramique 17, presenteren wij werk van internationaal gevestigde namen als Armando, Lataster, Ripollés, Gao Brothers, Hans Keuls en Michael Lauterjung. Daarnaast tonen wij er werk van actuele kunstenaars als Sidi El Karchi, Bas Coenegracht en Nuria Maria. De kunstkoopregeling van het Mondriaanfonds is hier van toepassing. Kijk op postgarcia.nl voor meer informatie!

Impressie video