3.000 werken     Gratis bezorging     Kunstuitleen prive en zakelijk

Sabine Tuchel

Sabine Tuchel, in 1968 geboren in Dresden in het toenmalige Oost-Duitsland, houdt zich reeds sinds jonge leeftijd bezig met allerlei artistieke uitingen. Na een aanvankelijke keuze voor een opleiding tot ontwerpster loopt ze stage in een porseleinfabriek en bekwaamt zich later als glasdesigner bij een glasfabriek in Derenburg.
Nadat ze in de zomer van 1989, vlak voor de val van de Berlijnse Muur, uit Oost-Duitsland vlucht, wijdt ze zich gedurende vijf jaar lang aan een opleiding keramiek in Krefeld. Tijdens deze studie maakt ze reizen naar Zuid-Engeland en Algerije, waar ze leert pottenbakken en tekenen. Na haar opleiding reist ze in 1996 en 1997 naar Ghana om zich te bekwamen in fotografie en houtsnijden.
In 1999 trouwt Sabine Tuchel haar Nederlandse man en sindsdien woont en werkt ze in Baarlo. Haar feeërieke zeefdrukken bevatten veel sprookjesachtige figuren vol kleur en kinderlijke levendigheid. Ze laten duidelijk zien dat geen IJzeren Gordijn Sabine Tuchels fantasie heeft kunnen beteugelen.

Onze voordelen

  • Gratis bezorging
  • Deskundig kunstadvies
  • Zowel prive als zakelijk
  • Kies uit ± 3.000 werken
043 321 3311
Stuur ons een bericht

Kunstwerken van Sabine Tuchel