Over ons

U vindt Post + García op drie locaties in Wyck en Céramique. In Kunstuitleen Maastricht (Rechtstraat 50) bieden we een uitgebreide collectie, met schilderijen, beelden en grafische werken van o.a. Corneille, Christo, Ripollés, Alexander Vogels, A.R. Penck, Herman Brood en Sander Schoonbeek. De kunst haalt u gemakkelijk in huis met ons huur/spaar systeem of u kunt kopen in tien renteloze termijnen! Kunstuitleen Maastricht staat voor kwaliteit en deskundigheid. We voorzien u graag van een professioneel kunstadvies op maat!

Verderop in de Rechtstraat openden we onlangs onze nieuwe galerie Espacio  (Rechtstraat 86). Hier kunt u terecht voor een verrassende mix van interessante kunstenaars!

In Galerie Post + García, aan de Avenue Céramique 17, presenteren we werk van internationale kunstenaars als Armando, Lataster, Sidi El Karchi, Alexander Vogels, Sander Schoonbeek, Ripollés, Gao Brothers, Ewa Sadsowka en Michael Lauterjung. De kunstkoopregeling van het Mondriaanfonds is hier van toepassing! Kijk op postgarcia.nl voor meer informatie!
 

Post Garcia
Kwaliteit, diversiteit en toegankelijkheid
 "Onze kunstuitleen is gebaseerd op de gedachte dat goede kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn”, aldus galeristen Peter Post en Paloma García. “Daarom vindt u bij ons niet alleen kwalitatief hoogstaande kunst in alle prijssegmenten, maar ook een grote diversiteit aan artistieke stijlen. Zo kan iedereen zich thuis voelen ins ons uitgebreide aanbod. Werken van Armando, Bram Bogart, Christo, Jan Cremer, Herman Brood, CoBrA-kunstenaars Karel Appel en Corneille, ‘Amsterdamse Limburgers’ Ger Lataster, Jef Diederen en Pieter Defesche en de Spaanse Ripollés vindt u allemaal terug in onze constant groeiende collectie.”
 

 


Maastrichtse Toppers
Kunstuitleen Maastricht viel in de prijzen bij de uitreiking van de 'Maastrichtse Toppers 2013', een stimuleringsprijs voor ondernemers, uitgeroepen door de Gemeente Maastricht in samenwerking met de website WijLimburg. De prijs voor snelste groeier werd ons overhandigd in Kunstuitleen Maastricht door de heer Joop Timmermans (Gemeente Maastricht).

Nieuwsbrief
Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? Schrijf u dan op onze homepage in voor de digitale nieuwsbrief en ontvang updates over onze Showcases en onze altijd groeiende collectie!