Terug naar het nieuwsoverzicht

CHRISTO in Post + GarcĂ­a

De projecten van Christo zijn wereldberoemd. Bij het lezen van de titels The Pont Neuf Wrapped, Surrounded Islands, Running Fence en Wrapped Reichstag verschijnen ongetwijfeld beelden voor het innerlijk geestesoog.

In Galerie Post + García aan de Avenue Céramique is momenteel de tentoonstelling Christo Tekeningen en Collages te zien.
Alle projecten van Christo and Jeanne-Claude worden geheel gefinancierd door de verkoop van ontwerpen van Christo: unieke werktekeningen waarin ieder aspect tot in het kleinste detail wordt uitgewerkt, collages en objecten. De werken worden door Christo uitsluitend voorafgaand aan de uitvoering van een project gemaakt. Deze bijzondere werken tonen wij in onze Galerie Post + García.

Avenue Céramique 17 Maastricht | T 043 356 1900 | www.postgarcia.nl
Open do | vr | za 12 - 17 uur
koopzondag 13 - 17 uur


Christo, Wrapped Vespa 2009 (Project 1963-1974), Collage, 31 x 31 cm (Oplage 9/10 P.P.)


In MAG by Post + García aan de Stationsstraat 45 tonen wij de expositie Christo and Jeanne Claude - Foto's door Wolfgang Volz.
Sinds 1972 is het Wolfgang Volz die alle realisaties op onnavolgbare wijze fotografisch vastlegt. Deze foto’s vormen onderdeel van het kunstwerk en worden daarom zowel door de kunstenaar Christo and Jeanne-Claude als de fotograaf Wolfgang Volz gesigneerd. Deze werken zijn te zien in MAG.


In Kunstuitleen Maastricht zijn in de Showcase fotolithos van Christo te zien.


Klik hier om alle werken uit de Showcase te bekijken.

Beide exposities zijn t/m 26 januari te zien.