De slimste manier om kunst te kopen!

In onze kunstuitleen en galerie aan de Rechtstraat 50, gelegen in het trendy Wyck in Maastricht, vindt u een zeer uitgebreide en altijd groeiende collectie met originele kunstwerken van o.a.  Armando, Casper FaassenChristo, Corneille, Lataster, Ripollés en Alexander Vogels. Wij geven u graag een professioneel kunstadvies bij het vinden van úw werk!

De werken haalt u in huis met ons flexibele huur/spaar systeem of koopt u direct in tien renteloze termijnen. Kijk alvast eens bij
collectie en kom dan snel langs in onze galerie in het centrum van Maastricht: Kunstuitleen Maastricht aan de Rechtstraat 50!

De galerie is open op woensdag, donderdag en vrijdag van 11 - 18 uur, zaterdag van 10 - 17 uur en zondag van 13 - 17 uur.
Klik op de kopjes hieronder voor meer informatie over onze flexibele voorwaarden!

Nieuws

Lidia Masllorens

Nieuwe werken van de Spaanse kunstenaar Lidia Masllorens in onze collectie! Lees verder...

Showcase James Kerwin

In Kunstuitleen Maastricht zijn momenteel de sfeervolle foto's van Britse fotograaf James Kerwin te zien, waarop hij als geen ander de romantische schoonheid van verlaten en vervallen landhuizen laat zien.

Lees verder...

4 Tips om kunst te kopen!

Vorige week mochten wij op L1 enkele tips geven die het voor iedereen mogelijk maken een origineel kunstwerk aan te schaffen ('maak gebruik van de Kunstuitleen' is er één van!). Klik snel verder voor de video!  Lees verder...

Showcase

Lataster
Lataster
Lataster

Nieuw in de collectie